Fanerad trädorr i Södertörn

Designade produkter och smarta lösningar

Designade produkter skapar karaktär och atmosfär och är viktiga element för den totala gestaltningen av interiörer. Våra dörrar och partier är ofta designade i nära samarbete med arkitekten för att passa ett speciellt objekt.

Funktion i kombination med design

Orresta har gjort trädörrstillverkning och fanerläggning till en konst. Här kombineras en modern maskinpark med hantverk och yrkesskicklighet. Du som arkitekt eller inredare kan med hjälp av våra experter förverkliga dina idéer utan att fördyra ditt projekt orimligt mycket. Funktion i kombination med olika träslag, från de främsta och mest erfarna fanerleverantörerna, öppnar upp för ett inspirerande skapande.

Trä- och glaspartier enligt arkitektens önskemål

Träpartier tillverkas ofta i ädelträ efter arkitektens eller beställarens önskemål, men de kan lika gärna tillverkas standardformat målade i valfri kulör. Orrestas partier kan monteras som ett komplement till dörrar med dold karm för att ytterligare förstärka den eleganta känslan. Slutresultatet är vackra rum i rummet.

Tillverkningen sker i Västerås och kompletterar Dalocs produktsortiment av klassade stål- och trädörrar.

Designade trädörrar

Vackra trädörrar skapar karaktär och atmosfär och är viktiga element för den totala gestaltningen av interiörer.

Mer om Orrestas trädörrar»

Glaspartier

Även arkitektritade glaspartier och glasväggar har sedan länge varit en specialitet för oss på Orresta

Mer om glaspartier och glasväggar»

Läs mer om skjutglaspartier»

 

Dold karm

Orrestas dold karm innebär att dörrbladet ligger i liv med väggen och att utsidan av dörren är helt slät, vilket skapar en snygg och stilren enhet.

Mer om Orrestas dolda karm»